HOTEL-RESTAURANT NELAURA

Termeni și Condiții

S.C. NELAURA COMIMPEX S.R.L. a fost infiintata in 1994, cu sediul central in Cluj-Napoca, cu punctul de lucru in comuna Negreni, judetul Cluj, avand ca domeniu de activitate alimentatia publica si cazarea.

Urmatoarele reguli stabilesc politica de confidentialitate promovata de societatea comerciala NELAURA COMIMPEX S.R.L.

Aceasta politica explica in ce mod utilizam noi orice tip de informatie personala pe care ne-o puteti oferi pe parcursul utilizarii site-ului nostru.

Informatii personale inseamna orice tip de informatie care va identifica pe dumneavoastra in nume personal (de exemplu numele dumneavoastra, adresa sau e-mailul).

Informatiile oferite in momentul in care faceti o rezervare sunt folosite strict pentru a va putea identifica in momentul in care solicitati camerele rezervate prin intermediul formularului online de rezervare.

Informatiile salvate in sistem sunt numele dvs., numarul de telefon si adresa de e-mail.

Informatiile referitoare la cardurile bancare nu vor fi colectate sau salvate de catre site-ul nostru.

Va oferim in acest sens spre utilizare un server cu grad inalt de siguranta.

Folosim proceduri de securitate care acopera stocarea si divulgarea informatiilor dumneavoastra, pentru a preveni accesul neautorizat si pentru a actiona in concordanta cu legislatia din Romania referitoare la protejarea datelor.

Acest lucru inseamna ca, uneori, este posibil sa va cerem sa faceti dovada identitatii dumneavoastra inainte de a va dezvalui anumite informatii personale.

Vom incerca sa va informam daca apar schimbari in politica noastra de confidentialitate care pot afecta modul in care utilizam informatia furnizata de dumneavoastra.

Cu toate acestea, noi ii incurajam pe utilizatori sa fie responsabili in ceea ce priveste confidentialitatea datelor personale si sa verifice din cand in cand regulile stipulate de aceasta politica.