DESPRE NOI
Scurt Istoric
Nelaura a luat naștere în 1994 fiind o alăturare de două prenume, Nelu și Aura, reprezentând familia fondatoare. Ca orice început, mai întâi a fost partea de restaurant, apoi s-a transformat în hotel și restaurant.
Zona Negreni
Inspirația ne-a venit datorită zonei Negreni și a împrejurimilor. Această rută a devenit din ce în ce mai circulată și amplasată pe la jumatatea drumului dinspre Cluj-Napoca (76 km) și Oradea (64 km). Acest drum este cunoscut ca și Drumul Național DN1 și ca Drumul European E60, având alături râul Crișul Repede. Casele sunt înșiruite în luncă sau împrăștiate pe pantele mai domoale ce coboară la nord de Vârful Vlădeasa și la sud de Munții Meseș și Plopiș.
Restaurant și Terasă
Restaurantul îmbină modernul și tradiționalul, oferind oaspeților noștri climatul ideal pentru servirea mesei într-un salon călduros și inedit ca design. Meniul restaurantului este inspirat din bucătăria tradițională românescă, oferind o varietate de preparate savuroase. Capacitatea restaurantului este de 80 de locuri și cea a terasei de 70 de locuri.
Gradină de Vară
Pentru ca fiecare zi însorită să fie și mai plăcută, punem la dispoziția dumneavoastră o gradină de vară perfectă pentru crearea unor noi amintiri: botez, logodnă, aniversări, capacitatea fiind de 50-80 de locuri.
Teren pentru Activități Sportive
Teren sintetic mixt: miniteren de fotbal și tenis. Sănătatea înainte de toate într-un spațiu pitoresc!
Sală de Conferințe și Evenimente
Sală de conferință și evenimente cu o capacitate de 50 de locuri. Este spațiul ideal pentru întâlniri de afaceri, petreceri private și aniversări, fiind dotată cu sistem de sonorizare și video proiector.
Hotel de 3 Stele
Hotelul repezintă o prioritate permanentă pentru confortul oaspeților noștri, pentru a le înțelege nevoile și așteptările, ca revenirea să fie legată doar de timp. Oaspeții pot alege între camere sigle, RTS, duble, matrimoniale și apartamente.
Împrejurimi
Această minunată zonă a Comunei Negreni oferă turiștilor o mulțime de posibilități de petrecere a timpului liber: numeroase trasee turistice amenajate pe placul amatorilor de drumeții; pescuitul pe malul Crișului Repede; Castelul Octavian Goga; Lacul Beliș-Fântânele; Cetatea Bologa; Acumularea Drăgan (Barajul Floroiu); Cascada Răchițele (Vălul Miresei); Biserica de lemn din Bucea (datează din 1791).
Comuna Negreni este foarte cunoscută și datorită tradiției organizării târgurilor de vară și toamnă, încă din anul 1815 când a primit aprobarea oficială pentru organizarea acestora. Târgurile de la Negreni sunt vestite atât pe plan intern cât și internațional, cumulând un număr impresionant de turiști iubitori ai tradiției românești.