Hotel-Restaurant
“Nelaura”
Contact 24/7:


SCURT ISTORIC

S.C. NELAURA COMIMPEX S.R.L. a fost infiintata in 1994, cu sediul central in Cluj-Napoca, cu punctul de lucru in comuna Negreni, judetul Cluj, avand ca domeniu de activitate alimentatia publica si cazarea.

DESCRIEREA ZONEI

Comuna Negreni este situata in partea de vest a judetului Cluj, la o distanta de 76 km fata de Municipiul Cluj-Napoca si la 64 km fata de Municipiul Oradea.
Asezata pe drumul national DN 1 si european E 60 ce leaga Cluj-Napoca de Oradea, aproape la jumatatea distantei dintre cele doua resedinte de judet. Amplasata de o parte si de cealalta a raului Crisul Repede, cu casele insiruite in lunca sau imprastiate pe pantele mai domoale ce coboara la nord de Varful Vladeasa si la sud de Muntii Meses si Plopis.

DESCRIEREA UNITATII

RESTAURANT SI TERASA

Clasificarea unitatii este de 3 stele, iar capacitatea restaurantului si terasei fiind de 80 si respectiv 70 de locuri, oferind clientilor nostri climatul ideal pentru servirea mesei intr-un salon calduros si inedit ca design. Meniul restaurantului este inspirat din bucataria traditionala romanesca oferind o gama vasta de produse savuroase.

Restaurant Nelaura ziua Restaurant Nelaura noaptea

GRADINA DE VARA

Aceasta are o capacitate de 40 de locuri locul ideal pentru organizarea unor evenimente cum ar fi: botez, logodna, onomastica etc.

Gradina de vara Gradina de vara

HOTEL 3 STELE

Odata ajunsi in unitatea noastra puteti alege intre camere single, duble, matrimoniale si apartamente mobilate modern si confortabil, capacitatea fiind de 36 de locuri.

Hotelul va asigura o gama vasta de servicii:

- Pastrarea obiectelor de valoare
- Parcare supravegheata video
- Internet
- Xerox

Apartament Hotel Nelaura

Dusuri Hotel Nelaura Birou Apartament Hotel Nelaura Camera Dubla Hotel Nelaura

SALA DE CONFERINTA

Toate acestea sunt completate de o moderna sala de conferinta cu o capacitate de 40 de locuri.
Aceasta incapere este destinata intalnirilor de afaceri, prezentarilor si lansarilor de produse sau cursurilor de pregatire, spatiu gandit pentru a oferi un mediu placut lucrului in echipa.

Sala de conferinta Receptie Hotel Nelaura

IMPREJURIMI

Aceasta minunata zona a Comunei Negreni ofera turistilor o multime de posibilitati de petrecere a timpul liber.

- Numeroase trasee turistice amenajate pe placul amatorilor de drumetii
- Pescuitul pe malul Crisului Repede
- Castelul Octavian Goga
- Lacul Belis-Fantanele
- Cetatea Bologa
- Acumularea Dragan (Barajul Floroiu)
- Cascada Rachitele (Valul Miresei)
- Biserica de lemn din Bucea (dateaza din 1791)

Castelul Octavian Goga Biserica de lemn Bucea

Comuna Negreni este foarte cunoscuta si datorita traditiei organizarii targutilor de vara si toamna inca din anul 1815 cand a primit aprobarea oficiala pentru organizarea acestora. Targurile de la Negreni sunt vestite atat pe plan intern, cat si international, cumuland un numar impresionant de turisti iubitori ai traditiei romanesti.

Targul de la Negreni Targul de la NegreniCopyright © 2022 Nelaura.ro. Toate drepturile rezervate.
Termeni si conditii de confidentialitate

Nelaura.ro utilizeaza cookie-uri pentru a personaliza si imbunatati experienta dvs. de navigare conform Politicii de Confidentialitate si Protejarii Datelor cu Caracter Personal.

Continuarea navigarii presupune acordul dumneavoastra, iar modificarea sau stergerea acestor fisiere se poate realiza folosind instructiunile din Termeni si Conditii.